Even Better SPF 45 Koyu Leke Önleyici Koruyucu!

Clinique dermatologları bu yaz kadınları Even Better serisinin son teknolojiye sahip iki mucizevi ürünü ile tanıştırıyor : Even Better SPF 45 Koyu Leke Önleyici Koruyucu ve Even Better SPF 25 Pudra Fondöten.

Even Better SPF 45 Koyu Leke Önleyici Koruyucu!

Yaz deyince aklımıza gelen ilk üç kelime tabii ki deniz, kum ve güneş. Tüm kış boyunca özlemini çektiğimiz güneş yüzünü gösterir göstermez ilk fırsatta kendimizi attığımız plajlarda, bronz bir tene sahip olmak için güneşin altında uzun zamanlar geçiriyoruz. Peki güneşin cildimizde yarattığı en büyük problemlerden birinin, cilt lekelerinin farkında mıyız?

Hiperpigmentasyon olarak ifade edilen lekelenme, yaşlanmış bir cilt görünümüne sebebiyet veren en önemli nedenlerden biridir. 

Özellikle yaz aylarında fazla miktarda maruz kaldığımız güneş ışınları ciltte leke oluşumunu tetiklemekte ve renk eşitsizlikleri oluşmasına yol açmaktadır. Leke problemine karşı önlem almayan ve güneş koruma faktörlü ürünler tercih etmek konusunda özen göstermeyen kişilerde bu problem daha çok kendini göstermektedir. 2010 yılında yapılan bir araştırmaya göre ise her dört kadından biri cildinde lekelenme problemleri yaşamakta ve bu soruna çözüm aramaktadır.

Geliştirdikleri Even Better serisi ile kadınlardaki leke problemine çözüm getiren lider Clinique dermatologları, bu konudaki çalışmalarına her geçen gün hız vererek hiprpigmentasyon problemiyle savaşmaya devam ediyor. Dünyadaki en çok satan ürünlerden biri olan Even Better Koyu Leke Serumu düzenli kullanımda leke probleminde gözle görülür azalma sağlıyor ve cildi pürüzsüzleştiriyor.

EVEN BETTER SPF 45 KOYU LEKE ÖNLEYİCİ KORUYUCU

Ciltte koyu leke oluşumunu engelleyen  Even Better SPF 45 Koyu Leke Önleyici Koruyucu, cilde sürüldüğü andan itibaren kolaylıkla emiliyor ve yağsız içeriği sayesinde cildinizde yokmuşçasına rahat hissettiriyor. Transparan yapısı ise ciltte donuk görünüm oluşmasını engelliyor. Cildimizde fazlalık hissetmeksizin hem kış hem de yaz aylarında cildimizi güneşten koruyabilmemize olanak sağlayan bu mucizevi ürünün en dikkat çekici özelliklerinden biri ise suya dayanıklı oluşu. Böylelikle ister günlük şehir hayatında ister plaj kenarında nerede kullanırsak kullanalım güneş cildimize zarar veremiyor olacak. Bize kalan tek şey ise yazın renkli şehir hayatının tadını çıkarmak ve hatta güneşin keyfini çıkartarak sağlıklı bir şekilde bronzlaşmak!

Even Better SPF 45 Koyu Leke Önleyici Koruyucu Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı : 109 TL
 

Yorumlar