Evinizdeki pozitif enerjiyi yükseltin!

Hayatın koşuşturmacasında hep bir şeyler yarım kalıyor... İş varsa aşk yok, cesaret varsa dostluk yok! Evinize koyacağınız bir taş ile hayatınızı dengelemeye ne dersiniz?



Yarı değerli taşlar doğanın bize adeta ödülüdür. Çok eski çağlardan beri insanlar bu taşları birçok enerji için kullandı.

Negatifliği ortadan kaldırdığı gibi hayatınıza sevgi, mutluluk ve şifayı getirebilecek bu taşları evinizin bir köşesine koyup kendinizi güzel enerjilerin akımına bırakın.

9 1


Pozitif enerji: Ametist taşı

Mor ve lavanta renklerinde olan ametist taşı evinizdeki negatif enerjiyi temizler. Gün içinde yaşadığınız negatifliği alarak pozitife çevirir.

Yorgunluk, huzursuzluk ve baş ağrılarından şikayetçiyseniz ametist taşını yatak odanıza yerleştirebilirsiniz.
9 2


Sans ve cesaret: Aquamarin

Salonunuza veya iş yerinizdeki toplantı odasına bu taşı koyduğunuz taktirde aquamarin taşının bütün özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

Yaratıcılığın ortaya çıkmasını sağlayan, sinirleri yatıştıran, şans ve cesaret veren aquemarin taşı yeşil, mavi ve sarımsı renlerdedir.
9 3


Aşk için: Mercan

Antideprasan özelliğe de sahip olan mercan taşıyla evinize mutluluk katabilirsiniz. Konsantrasyonu da oldukça güçlendiren bu taşı çalışma masanıza koyabilirsiniz.

Nazara ve cilt hastalıklarına da iyi gelen mercan taşının en önemli özelliği ise aşkın sembolü oluşudur.
9 4