Evinizi dekore ederken bir kez daha düşünün!

....



Baharın gelişini, güneşin sıcak yüzünü evinizde yansıtmak istiyorsanız işe dekorasyondan başlayın. Tarzınızı yansıtan bir yaşam alanı yaratmak istiyorsanız bu önerilere mutlaka göz atın!
7 1

Trendi siz belirleyin!


Kendi trendinizi oluşturmak istiyorsanız, daha az taklit edin. Nasıl kıyafetlerinizde size yakışanı ve vücudunuza uygun olanı giyiyorsanız, evinizde de sizin tarzınızı yansıtan evinizin her köşesine uyan modeller üzerinde durun. Mesela turuncu rengi çok seviyorsunuz, ama herkes pembe veya başka renklerde yoğunlaşıyor diye o renkte döşemek zorunda değilsiniz.
7 2

Kendi tarzınızı yansıtın!


Kendinize dürüst olun ve sizin keyif alacağınız, ihtiyaçlarınızı karşılayacak, eviniz için en uygun ve sizi mutlu edecek dekorasyon tarzını benimseyin. Arkadaşlarınızda hayvan postu halısı var diye sizde de olmak zorunda değil. Mesela siz çizgileri seviyorsunuz, o zaman onları deneyin.
7 3

Dekorasyonu yakından takip edin!


Kesinlikle okumanız gerekir. Dürüst olun, elinize dergi/kitabı aldığınızda ona baştan sona sadece bakıyorsunuz değil mi? Sadece göz atarız ve dikkatsizizdir bu konuda. Dekorasyon materyallerinde bulunan resimlerin detaylarına, kullanılan renklere ve aksesuarlara iyice bakın. Resim yanlarında yazan yazıları kesinlikle es geçmeyin.
7 4