Evlenmeden bu 4'lüyü asla yapmayın!

.



Her ne kadar onun hayatınızın erkeği olduğunu düşünsenizde sakin olun kızlar, hemen yelkenleri suya indirmeyin. Böyle durumlarda onunla asla paylaşmamamız gereken küçük sırlarımız var!
6 1

Bırakın eski, eskide kalsın!

Adı üstünde, eskide kalmış aşklarınızı yeni sevgilinizle paylaşmak için ortada hiçbir sebep yok. Geçmiş, geçmişte kaldı ve şuan yepyeni bir dünyada yaşıyorsunuz. Eğer sürekli eski sevgilinizden bahsetmek ve onunla ilgili öfkeyle de olsa bir şeyler söylemek istiyorsanız üzgünüz ama onu hala unutamamış olabilirsiniz.
6 2

Unutmayın beyller, şifrelerimiz bizim


Genç ve aşık bir çiftseniz; her şeyinizi sevgilinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Fakat unutmayın ki, onun güvenini kazanmak için bütün gizli kalmış sırları su yüzüne çıkarmanıza gerek yok. Aranızdaki bağı ya da aşkı güçlendirmek için ona facebook, twitter şifrenizi vermenize gerek yok! Tüm dünyaya tek bir kişi olduğunuzu ilan etmek o kadar da keyifli olmasa gerek.
6 3

O sadece en yakın arkadaşınız


En yakın arkadaşınızla yaşadığınız sorunları onunla paylaşmayın, çünkü bu sevgiliniz ve en yakın arkadaşınızın aralarının açılmasına sebeb olur ve arada kalan kişi siz olursunuz. Ağızlar biraz daha sıkı kızlar.
6 4