Fırat Çakır'dan "Ölünceye kadar ölümsüzsün"

Yazar Fırat Çakır'ın ölmek üzereyken dirilen gerçek bir hikayeden yazdığı romanı Ölünceye kadar ölümsüzsün çıktı!

Fırat Çakır'dan "Ölünceye kadar ölümsüzsün"

Yazar Fırat Çakır'ın yeni çıkan kitabı "Ölünceye kadar ölümsüzsün" ölmek üzereyken dirildiğini fark etmesi üzerine başlayan soluk kesen bir macera.

Varlıktan yokluğa uzanan, ölümün nefesini ensenizde hissettirecek bir yaşam öyküsü… Gerçek bir hikâye olan Ölünceye Kadar Ölümsüzsün romanı, umudu yeni bir dille gönül dünyamıza sığdırıyor.

İsyanın artık anlam değiştirdiği; açlığın, sefaletin dip noktasını gösteriyor. Romanın sayfalarında ilerlediğinizde içinde bulunduğunuz sıkıntıdan korkmamanızı kulağınıza fısıldandığını hissedeceksiniz.

'Ölünceye kadar ölümsüzsün' romanının ilk satışı Tüyap Kitap Fuarında...! Yazarı Fırat Çakır 16 Kasım Pazar Günü Saat 14.00’de Yediveren Yayınları Standında okuyucularıyla buluşacak.

olunceye-kadar-olumsuzsun-(1).jpg


Kitabın tanıtımından bir bölüm;

Ölüm size ne kadar yakın! "Ölmek istiyorum artık!" dediğiniz anda sizi intihara sürükleyen birçok sebep sizinle beraber mi ölecek?
Arkada kalanlar sizi ne kadar daha hatırlarlar?
Ne kadar daha paylaşımlarınız beğeni görür?
Artık Son Durumunuzu Güncellediniz.
“Ölüyorum…”.

Ve unutuldunuz.
Bu, kimi dostlarınız, sevdikleriniz için kolaydı kimi için de zor; ancak gerçek değişmeyecek sonunda unutulacaksınız...
Oysa geride bıraktıklarınız size muhtaçtı, onların size ihtiyacı vardı; önemsemediniz.
Kolay olan yolu seçtiniz!
Ya yeniden hayata sarılmak…
Bütün sıkıntıları, yokluğu, kandırılmışlığı, beş parasızlığı bir tarafa bırakarak. Yeniden bir hayat kazanmayı düşündünüz mü? Ayakta kalma ve yaşam arzunuzu perçinleyen bir mücadele ruhunu aradınız mı?

Bu ruh, siz aynaya her baktığınızda sizinle aynı yere bakıyor.
Daha ne bekliyoruz.
Koşmaya başlayalım…
Defalarca yoklukla sınanan bir adamın, borç batağına saplanmasıyla oluşan psikolojik olarak yıkımı…

"Gevşemeyin, üzülmeyin inanıyorsanız, muhakkak üstünsünüz." (Ali İmran 139.Ayet)

Fırat Çakır Kimdir?

1971 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Fırat Çakır, 2009 yılında kişisel gelişim sektöründe çalışmaya karar verdi ve Yaşam Koçluğu - NLP eğitimleri aldı. Aralarında politikacıların, gazetecilerin, akademisyenler ve sanatçıların da olduğu birçok kişiye yaşam koçluğu yapmış ve yapmaktadır. Şu an Nişantaşı’ndaki merkezinde eğitimler vermekte, birbirinden değerli koçlar ve NLP uzmanları yetiştirmektedir. Üniversite seminerlerine katılmakta ve her yıl 15.000’den fazla öğrenciyle buluşmaktadır. Onlara kendi yaşantısından örnekleri güzel ve neşeli üslubuyla anlatarak hayatlarına dokunacak mesajlar vermektedir.

İnsanların hayatına dokunmayı, onlara yeni ufuklar açmayı, vizyonlarını genişletmeyi, kendi potansiyellerinin farkına varmalarını sağlamayı felsefesini şiar edinmiş olan Çakır; Fiziksel, Zihinsel ve Mental Sağlığın üçü bir arada olduğunda gerçekte sağlıklı bir birey olunabileceğini düşünmektedir.

Bugüne kadar yayınlanmış kitapları :

“Ben Sadece Kilo Verecektim, Hepsi Bu”
“Kilonuzu Siz Belirleyin”
“Uykuya Dair Her Şey”
“Kıyamet”
“Sağlıklı Yaşa Kariyerin Olsun” 

Kitap: ÖLÜNCEYE KADAR ÖLÜMSÜZSÜN
Yazar: Fırat Çakır
Yayın Evi : Yediveren Yayınları, 272 Sayfa 17 TL

Yorumlar