Fiziksel değişime ihtiyacınız var mı?

Sürekli aynaya bakıp kıyafetinizi düzeltiyorsanız belki de vücudunuz istediğiniz şekilde değildir! İşte kendinizi baştan yaratmanız için fark etmeniz gereken 7 işaret!


Vücudunuzu sevmiyorsanız, kalçalarınıza lanetler okuyup, göbeğinizden iğrendiğinizi söylüyorsanız belki de vücudunuzu baştan yaratacak bir değişime ihtiyacınız vardır!

Hayır, bir estetik operasyondan bahsetmiyoruz! Ayrıca spor salonunda saatler harcamak ya da nefret ettiğiniz bir sporu yapmak zorunda da değilsiniz.

Bu işaretlerden bazılarını kendinizde görüyorsanız, fiziksel bir değişime ihtiyacınız olduğu çok açık! Artık sızlanmayı bırakın!

İşte kendinizle yüzleşmenizi sağlayacak işaretler!
9 1

Eğer kendinize hiç bir zaman yeterince zayıf olmadığınızı söylüyorsanız, gerçekten vücudunuzu yenilemeye ihtiyacınız var!

Şunu aklınızdan çıkarmayın, sağlığınız herşeyden önce geliyor! Zayıflamak için kullandığınız yöntem asla sağlığınızı kötü etkilememeli.

İşe kendinizi sevmekle başlayın! Kendinizi sevip değer verdiğinizde kendiniz için daha sağlıklı yiyecekler tercih edeceksiniz!
9 2

Eğer sürekli ne yediğinizi, kaç kalori aldığınızı düşünüp kendinizi kısıtlıyorsanız muhtemelen büyük bir değişime ihtiyacınız var!

Kendinizi kısıtlamanın size daha iyi bir hayat sunacağını nereden çıkartıyorsunuz? Kendinizi kısıtlamanız metabolizmanızı kötü etkiler ve sizi depresyona iter.

Diyet çılgınlığına bir son verip daha sağlıklı porsiyonlar tüketerek akıllıca davranmalısınız.
9 3

Eğer çok zayıf ya da aşırı kiloluysanız, vücudunuzu sevmediğiniz için kıyafetlerinizin arkasına saklanıyor olabilirsiniz!

Bu kesinlikle vücudunuzu baştan yaratmaya ihtiyacınız olduğunun bir göstergesidir!

Yeni başlayanlar için tavsiyemiz, vücudunuzun giymek istediğiniz herşeyi taşıyabilecek kadar iyi olmadığını itiraf edin! Giyinmek için yeni kıyafetler ve modeller denedikçe cesaretiniz artacak ve vücudunuza dikkat edeceksiniz!
9 4