FLO babanız için her şeyi düşündü

Babanız için hediye seçme telaşındaysanız FLO’ya uğramadan karar vermeyin! Moda, kalite ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO’daki binlerce çeşit ayakkabıdan biri, babanız için sizi bekliyor.

FLO babanız için her şeyi düşündü

Babanız için hediye seçme telaşındaysanız FLO’ya uğramadan karar vermeyin! Moda, kalite ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO’daki binlerce çeşit ayakkabıdan biri, babanız için sizi bekliyor. Bu özel günde siz de babanıza olan sevginizi, ona şıklık ve rahatlık hediye ederek gösterebilirsiniz. Üstelik işaretli ürünlerde ikinci ürün yüzde 50 indirimli...

FLO, Babalar Günü’nde de cesur, şık ve rahat modeller içinden en uygun hediyeyi seçmeniz için yanınızda... Rahat, şık ve kullanışlı kalıplarla babaları rahat ettirmek isteyen FLO, işaretli ürünlerde ikinci ürüne yüzde 50 indirim avantajı ve binlerce çeşit ayakkabı seçeneği ile sizleri bekliyor.

FLO’nun erkekler için tasarladığı hem spor hem de klasik tarzdaki modeller ile babalar yeni sezonda modayı takip edecekler. Casual, spor ve konforu ön planda tutan rahat modeller özellikle günlük kullanımlar için tasarlanırken FLO’da gece şıklığını tamamlayacak modeller, babanıza hem gündüz hem de gece kullanımı için farklı alternatifler sunuyor.

Şıklığa ve kaliteye önem veren erkekler için FLO’nun ayakkabı modelleri 2012 yaz sezonun en uygun seçimleri olacak. Kalite, rahatlık ve şıklığın en güzel ayakkabılarını erkekler için sunan FLO’nun yeni sezon modelleri ile erkekler kendi farklılıklarını yaratacaklar.
Siz de işaretli ürünlerde ikinci ürüne yüzde 50 indirim fırsatından yararlanın kendiniz ya da babanız için ikinci ürüne yüzde 50 indirimli sahip olun!

Yorumlar