Flört etmenin altın kuralları!

Yalnızca güzel bir gülüşün flört için yeterli olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Begendiğiniz kişiyi etkilemeniz için bundan daha fazlasına ihtiyacınız var...


Onun muhteşem gözlerini düşünmeden edemiyorsunuz, onu arzuluyorsunuz ve onu elde etmek için ilk adımı atmaya hazırsınız fakat kendinizi küçük düşürmekten korkuyorsunuz.

Belki bu flört taktikleri size yardımcı olabilir... Flört etmenin altın kuralları sayesinde istediğiniz kişiyi etkilemeye bir adım daha yaklaşabilirsiniz!
13 1

En etkili flört kuralı olan bakışma faslının olmazsa olmazı kendinizi beğendiğiniz kişiye bakarken ele vermeniz. Kalabalık bir arkadaş buluşmasında o etrafındakilere birşeyler anlatırken ya da oyun oynarken gözlerinizi üstünden ayırmayın, bırakın ona baktığınızı farketsin.

Onunla göz teması kurduğunuzda bu bakışmayı birkaç saniye daha uzatıp gözlerinizi başka bir tarafa çevirin. Yalnız, bu bakışma olayını abartmayın yoksa biraz garip bir durum ortaya çıkabilir ve biz garip görünmek istemeyiz.
13 2

Onunla konuşmak için cesaretinizi topladıysanız şimdi tek yapmanız gereken eğlenceli olmak! Flörtleşme eğlenceli olmalı, gülümseyin ve yanına gidip "merhaba" deyin. Gülümserken yapmacık bir ifade takınmamaya gayret edin, doğal içten bir gülümseme işinizi kolaylaştırır.

Ona küçük şakalar yapabilir, abartmadan sataşabilirsiniz. Bu oyunlarınıza kesinlikle gülümseyerek karşılık verecektir.
13 3

Tatlı dil her zaman size istediğiniz şeyi elde etmekte yardımcı olur. Kadınlar iltifatlara bayılırız ve inanın ya da inanmayın ama erkekler de iltifat duymaya bayılıyor.

Eğer gülümseyince çok tatlı olduğunu düşünüyorsanız bunu ona söyleyin. Yalnız bunu yaparken de dikkatli olmalısınız, gömleğin ona çok yakıştığını bir iki defa duymak hoşuna gidebilir ama en ufak seylerden bile övgüyle bahsederseniz, iltifatlarınızı biraz tuhaf karşılayabilir.
13 4