2017 ilkbahar / yaz moda trendleri!

2017 ilkbahar ve yaz sezonunun modasını belirleyen New York Moda Haftası’ndan öne çıkan trendleri derledik. İşte podyumun en dikkat çeken detayları…

Transparan fantezi 2017 ilkbaharının en büyük trendlerinden biri tabii ki transparan kumaşlar. Coach birçok etek ve elbisede transparan kumaşları kullanırken, Delpozo transparan kumaşlarla çiçek desenlerini bir arada kullanmayı tercih ediyor. Michelle Aznavorian ve Oscar De La Renta da zarif tasarımlarında transparan kumaşlara yer veren isimlerden.
10 1
Prenses stili 2017 defilelerinde kabarık prenses etekleri ve kabarık karpuz kollar en sık karşımıza çıkan parçalardı. Ryan Lo, Carolkina Herrera ve Reem Acra koleksiyonunda prenses silüetlerine yer veren tasarımcılar.
10 2
Romantik çiçekler Çiçek desenleri bahar aylarının klasiği olsa da, desenler asla tekrara düşmüyor. Çiçeklerin doğadaki halleriyle yansıtıldığı gerçekçi desenler bu trendi daha ilgi çekici kılıyor.
10 3
Canlı ve parlak renkler 2017 ilkbaharında pastel renklerin pabucu dama atılıyor. Sarı, mavi, yeşil ve kırmızı gibi canlı ve belirgin renkler tasarımlara egemen olacak.
10 4