2017 kış moda trendleri!

New York Moda Haftası’yla, 2016 sonbahar ve 2017 kış modasını da görmüş olduk. En az üç tasarımcı aynı şeyin peşine düşmüşse, bunun bir trend olacağını biliyoruz. İşte podyumlarda öne çıkan detaylar…

KÜRKLERLE ISININ! ‘The Revenant’ filminin bir etkisi var mı bilmiyoruz ancak, kürkler kesinlikle trend listesinin tepelerinde yer alıyor; üstelik, klasik renklerin dışına çıkarak...Yeşiller, morlar, istediğiniz rengi kullanabilirsiniz. Kürklerde önemli olan boyutu gibi görünüyor. Ne kadar büyük, o kadar iyi…
7 1
DESENLERİ KARIŞTIRIN! Marc Jacobs, Calvin Klein, Coach, 3.1 Phillip Lim, Altuzarra , Anna Sui, gibi önemli isimlerin farklı desenleri bir arada kullandığını gördük. Son derece şık ancak bir o kadar tehlikeli olabilecek bir trend. Kimse bir Pinata( renkli Meksika kuklası) gibi görünmek istemez. Yine de, farklı bir tarz deneyimlemek için bu sezon kaçınılmaz bir fırsat.
7 2
TOPRAK TONLARINDA YÜKSELİŞ! Polo by Ralph Lauren ve BCBG Max Azria, bu renkleri yıldızlaştırıyor. Özellikle Polo’nun koleksiyonunu inceleyen, kahverenginin kurtarıcı renk siyahın yerini aldığını rahatlıkla söyleyebilir. Karen Walker ve Banana Republic de, sonbahar sezonuna pek yakışan bu renkleri en güzel şekilde sunuyor.
7 3
SİMETRİYİ UNUTUN! Mükemmeliyetçiler için kötü bir haberimiz var; simetri artık bir trend olmaktan çok uzak… Tasarımcılar çoktandır simetriyi, ‘sıkıcı’ sınıfına koyuyor. Artık bir matematik denklemi gibi görünmeniz gerekmiyor. Asimetrik etekler, ve tek omuzlu parçalar sizi bekliyor.
7 4