2017 yılında vizyona giren en iyi 10 sinema filmi hangisi?

Yeni bir yıla girmemize günler kala, 2017 yılı içerisinde sinemalarda vizyona giren en iyi 10 filmi sizler için derledik! IMDb Kullanıcılarının seçtiği filmler!

It

Derry'nin kasabası Maine'de çocuklar kaybolmaya başladığında, bir grup çocuk en büyük korkularıyla, yüzyıllardır katil ve vahşet hikayeleriyle bilinen Pennywise adında şeytan palyaço ile yüzleşmek durumunda kalırlar.

10 1

 Wonder Woman

Wonder Woman olmadan önce Amazon prensesi olan Diana, yenilmez bir savaşcı olarak eğitilmiştir. Yetiştirildiği gözlerden uzak cennet adanın üzerinden geçen bir Amerikan Pilot'unun uçağı düşer, ve bu kazadan kurtulan pilot baygın olarak adanın kıyılarında bulunur. Pilot, Diana'ya adanın dışındaki dünyada büyüyen savaş tehdidinden bahseder. Bu tehdidi durdurabileceğine inanan Diana, adayı terk eder. İnsanlığın yanında tüm savaşları durdurmak için çarpışan Diana, tüm güçlerini ve gerçek kaderini keşfedecektir.

10 2

Beauty and the Beast

Disney'in canlı çekim (live-action) klasik animasyon uyarlaması "Güzel ve Çirkin", günümüz izleyicileri için klasik karakterlere yeniden hayat veriyor ve orijinal müziğe sadık kalırken klasiğe pek çok yeni şarkı da ekliyor. "Güzel ve Çirkin" bir canavar tarafında kaleye hapsedilen genç, güzel ve özgür Belle'in hikayesini konu alıyor. Korkularına rağmen Belle, kalenin çalışanlarıyla arkadaş olur, canavarın korkunç dış görünüşünün arkasındaki hassas kalbi ve gerçek Prensi keşfeder. Filmde, Belle rolünü Emma Watson, canavar rolünü Dan Stevens, yakışıklı ama sığ bir köylü olan Gaston rolünü Luke Evans, Belle'in egzantrik fakat sempatik babası Maurice rolünü Oscar ödüllü oyuncu Kevin Kline üstleniyor. Ayrıca, Gaston'un yaveri Lefou rolünü Josh Gad, Lumiere rolünü Golden Globe adayı Ewan McGregor, Maestro Cadenza rolündü Oscar adayı Stanley Tucci, Plumette rolünü Gugu Mbatha-Raw, tüy kutusu Madame Garderobe rolünü altı kez Tony Ödülü® almış Audra McDonald, zihin saati Cogsworth rolünü Oscar adayı Ian McKellen ve çaydanlık Mrs. Potts rolünü ise iki defa Academy Ödülü almış Emma Thompson canlandırıyor.

10 3

Logan

James Mangold'un yönetmen koltuğunda oturduğu Logan, Hugh Jackman'ın son kez hayat verdiği Wolverine/Logan'ın genç bir mutantı ne pahasına olursa olsun korumaya çalışmasını anlatıyor.

10 4