2017 yılının en büyük skandalı ne? 2017 yılına damga vuran skandal olaylar...

Magazin dünyasında skandalların ardı arkası kesilmiyor. 2017 yılına veda edeceğimiz şu günlerde, yılın en çok konuşulan skandal olaylarını sizler için derledik!

MURAT BAŞOĞLU, YEĞENİ BURCU BAŞOĞLU İLE YAKALANDI

2003 yılında işadamı Ayhan Bermek'in kızı Hande Bermek ile dünya evine giren ünlü sunucu Murat Başoğlu, Bodrum'da yılın ihanet skandalına imza attı.  Daha sonra gözler ünlü sunucunun 14 yıllık eşi Hande Bermek'e çevrildi, Bermek "Bu deneyimi sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum" açıklamasını yaptı. Bu sözler ve olayın ardından çiftin Bodrum'daki yazlıklarında birlikte kalması, boşanmayacakları şeklinde yorumlandı. Ancak o kadın abisinin kızı Burcu Başoğlu Kabadayı idi. Hatta ilişkinin eskiye dayandığına dair kanıtlar bulundu. Başoğlu, 'Kız yabancı, adı Olga' açıklamasını yaptı. Görüntüler ilk başlarda sıradan ihanet haberleri gibi dursa da sonradan skandal ortaya çıktı. Bodrum Başsavcılığı, Murat Başoğlu'na 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla başka bir dava açtı. Ancak çift sonunda boşandı. Burcu Başoğlu Kabadayı'ya da eşi boşanma davası açtı.

23 1

EBRU ŞALLI - UĞUR AKKUŞ AŞKI

Ebru Şallı ile işadamı Uğur Akkuş ilk kez birlikte çıktıkları Bodrum tatilinde görüntülenmiş, ikilinin aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Fotoğrafların basına yansımasının ardından Akkuş'un evli ve iki çocuk babası olduğu ortaya çıktı. Eşiyle sorunlar yaşadığını ve boşanma arefesinde olduklarını söyleyen Uğur Akkuş, Ebru Şallı'dan vazgeçmedi. Eleştirilere rağmen ilişkilerine devam eden çiftin, imam nikahı kıydığı ve Şallı'nın hamile olduğu iddia edildi. Ardından Şallı, bu iddiaların söz konusu olmadığı yönünde açıklama yaptı.

23 2

VATAN ŞAŞMAZ, FİLİZ AKER TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Beşiktaş'ta Conrad Otelin bir odasında ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz kadın arkadaşı eski manken Filiz Aker tarafından öldürüldü. Filiz Aker ise intihar etti. Psikolojik tedavi gördüğü ve Vatan Şaşmaz ile geçmişteki duygusal yakınlığı öğrenilen Filiz Aker'in yeğeni "Bize bir parti düzenleyip herkesi öldürdükten sonra intihar edeceğini söylemişti" açıklamasında bulundu. Şaşmaz ile Aker'in 2009 yılında birliktelik yaşadıkları, anlaşmazlık üzerine ayrıldıkları, ancak Aker'in Şaşmaz'dan kopamadığı ortaya çıktı. Aker'in Vatan Şaşmaz'a patonik aşk besleyerek, takıntı haline getirdiği, sürekli Şaşmaz'ı arayarak onu çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söylediği belirlendi. Aker'in "Ona 3-4 trilyon (milyon) harcadım, kimseye bırakmam. Eşinden boşanmazsa onu öldürürüm" dediği iddia edildi. Aker'den alınan doku ve kan numunelerini tetkik eden uzmanlar Aker'in kanında yüksek oranda alkol ve kırmızı reçete ile satılan psikiyatri ilaçlarının etken maddelerinin bulunduğunu tespit edildi.

23 3

ITIR ESEN'DEN SKANDAL TWEET

Sonucu heyecanla beklenen Miss World Turkey 2017 yarışmasının birincisi Itır Esen oldu. Ancak Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen'in tacını geri aldı. Esen'in tacının, sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir tweet'i nedeniyle alındığı açıklandı. Miss Turkey basın ofisinden yapılan yazılı bir açıklama bildirildi. Açıklamaya göre; düzenlenen törende "Miss Turkey World" kraliçesi seçilen Itır Esen'in Twitter üzerinden 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı bir paylaşımın incelemeye alındığı kaydedildi. 

23 4