1 Aralık 2015 günlük burç yorumları!

1.12. 2015 Salı tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan) İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız. İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek. Olaylara ve yaşamınıza geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor. Uyarılara kulak vermeniz yaşamınızı kolaylaştırabilir.
12 1
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz. Zaman içerisinde ulaşmayı hedeflediğiniz köşe noktalar, daha planlı bir koşuşturmacayı gerektiriyor. Güçlü kişiliğiniz ve başarınız bazı çevrelerce kıskanılıyor. Size köstek olmak isteyenler var.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir. Size odaklı güzel düşüncelerin arkasında iş deneyiminiz ve bilginiz var. İnsanlar size güvenlerini verirken sizin kadar cömert davranmıyorlar. Birtakım ilişkilerinizde güven sınırlamaları yapmanız gerekiyor.
12 3
YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz) Esenliğe çıkmanız için ciddiye alınmaya değmez gördüğünüz bir çok öğüdü dikkate almanız gerekiyor. Öğüt verenlerinizin her biri öğütleri kulak arkası edilmeyecek kadar deneyimli insanlar. Üstelik hiçbiriyle de şimdiye kadar bir güven sorunu yaşamış değilsiniz. Yaklaşırsanız içlerinden özellikle birinin öğüt dışında da katkıları olabilir. Kalabalık bir ilişkiler ağı içinde sonuca dair umutları tekrar canlandıran gelişmelerde inisiyatif almanız gerekiyor. Hareketli gelişmelere alışık olmadığınız için zorlanıyorsunuz. Ama gelişmelerin sonunda güleceksiniz.
12 4