Terazi burcunda Yeniay doğuyor!

1 Ekim'de saat 03:11’de Güneş ile Ay kavuşacak ve 8 derece Terazi burcunda yeniay doğuyor. Astrolog Demet Baltacı, Terazi burcu yeniayının 12 burcu nasıl etkileyeceğini anlatıyor!

1 Ekim'de saat 03:11’de Güneş ile Ay kavuşacak ve 8 derece Terazi burcunda yeniay doğacak. Her yeniay içinde bulunduğu burcun enerjisini ortaya çıkarır. Yeniayda başlayan girişimler, atılan tohumlar Ay ışığını büyüttükçe olgunlaşır, görünmeye başlar ve sonuca doğru gider. Sonbahar mevsimini başlatan öncü nitelikli burçlardan olan Terazi hava elementinin sosyal ve zihinsel enerjilerini de bünyesinde taşır. Yeniay dilek ve arzuların ortaya çıktığı, yeni tohumların atıldığı dönemlerdir. Zodyağın yedinci burcu Terazi bireysel değil, toplumsal burçlardandır. Koç-Terazi hattı ben ve biz kavramları arasındaki dengeyi barındırır.
19 1
Koç benim isteklerim derken Terazi biz olabilmek için çoğu zaman karşısındaki kişinin isteklerine odaklanır. Bir ilişkide kurulacak denge ve uyum Terazi’nin en önemli arayışıdır, çünkü o bir ilişki içerisinde kendini tamamlanmış hisseder. Terazi yeniayı ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, sanat, estetik, güzellik, hukuk, adalet, diplomasi, siyaset, sosyal vicdan, rakipler, açık düşmanlıklar ile ilgili konulara dikkat çekiyor.
19 2
Önümüzdeki dönem bu alanlarda yeni girişimlerde bulunabilir, değişimler yaşayabiliriz. Terazi ve Koç başta olmak üzere öncü burçlar Yengeç ve Oğlak’ın ilk dekanında doğanlar bu yeniaydan birinci derece etki alabilirler. Bunun yanısıra öncü burçların 8 derece ve yakınlarında ( orb aralığı 4 derece alınabilir) kişisel gezegenlerimiz ve önemli noktalarımız varsa yeni ayın enerjilerini değerlendirebiliriz. Horoskoplarımızda Terazi burcunun yer aldığı ev ve temsil ettiği yaşam alanlarımız yeniayın taze enerjilerinin ortaya çıkacağı yerler olacaktır. Bu yeniayda her türlü ilişki ve işbirliği için niyet edebilir, girişimde bulunabiliriz.
19 3
Bunun yanısıra sanat, tasarım, kişisel bakım, estetik, güzellik, imaj ile ilgili yenilikler ve değişimler için de uygun bir dönemde olacağız. Hukuk, diplomasi, danışmanlık ve hizmet aldığımız kişilerle ilgili yenilikler de olabilir. Yeniay haritasında Aslan burcu yükseliyor. Liderler, yöneticiler, ünlü kişiler, sanatçılar, çocuklar ve gençler, eğlence, organizasyonlar, yetenek ve yaratıcılığımızı gösterdiğimiz alanlar, hobiler, spekülatif kavramlar, yarışlar, bedenimizde dolaşım sistemi, kalp, sırt, omurga Aslan burcu tarafından simgelenir. Yeniaya bu temalar da dahil olurken, horoskoplarımızda Aslan burcunun yönettiği ev konuları hareketlenecek.
19 4