1 Eylül 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Sıkı tutunun 'tutuluyoruz'! Sınıf atlamak ip atlamaya benzemez! Parçalı bir Güneş tutulması yaşıyoruz. Başak burcunda ve kuzey yönünde. Mart 2015’de başlayan tutulma serisi Şubat 2017’deki Ay tutulması ile bitiyor. Majör önemde alan sağlık konuları ve iş yaşamı. Yeni Ay ile olan Güneş tutulmaları yeni başlangıçları hızlıca karşımıza çıkarır ve kadersel bir dokunuş, bir müdaheledir. Haritamıza göre kişisel alanlarımız etki alsa bile, kolektif düzlemde yeni bir sağlık anlayışına merhaba diyebiliriz. Daha düzenli, daha proaktif, daha sistematik bir çalışma ve disipline geçebiliriz. Hayatımızı mantıklı bir şekilde organize edebilir, belki de şu anın kıymetini daha iyi anlayabiliriz. Yani ince ince işlerinizi hallederseniz, böyle bir disipline geçersiniz. zihninizi rahatlatmış olursunuz. Bugünün işini yarına bırakma demiş atalarımız. Tutulmanın aldığı olumsuz açılar da var. Bunların hepsinin o kadar da rahat olacağını söyleyemeyiz. Güneş Satürn karesi bile bize engelleri işaret ediyor. Kesinlikle realist ve analitik bakış açısının işe yarayacağını söyleyebilirim. Tabii ki, diğer taraftan da uyumlu ve esnek olmayı ve akmayı unutma! Güzelce tutulup, muhteşem şekilde sınıf atlamanız dileğiyle…
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar Tutulma sizin 6 evinizde gerçekleşiyor. Günlük rutinlerinizde ve çalışma şartlarınızda kadersel değişimler sizi bekliyor. Ne kadar titiz ve disiplinli şekilde hareket eder ve gelişmelere karşı esnek okursanız, o kadar pozitif yönde gelişme kaydedersiniz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Tutulma sizin 5. evinizde gerçekleşiyor. Aşk konularında veya çocuklarınız ile ilgili konularda önemli, kritik ve kadersel gelişmeler sizi bekliyor. İşlerinizi hallederken titizlikle ve mantıklıca yaklaşmalı ama yeri geldiğinde akışta kalmalısınız.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Tutulma sizin 4. evinizde gerçekleşiyor. Ev konularında olması gereken önemli gelişmeler ve başlangıçlar sizi bekliyor. Siz de mantıklı ve sistemli bir şekilde hareket edip gerektiğinde de esnek olabilirseniz, gelişmelere çok daha kolay adapte olabilirsiniz.
13 4