1 Eylül günlük burç yorumları 2015

01.09.2015 Salı tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak ,Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

Koç: Biraz aşırı duygusal bir döneme girmeniz mümkün. İşlerdeki, maddi karşılığı olmayan yoğunluk, önümüzdeki günlerin yorgunluğu içinde yeni iş bağlantılarına yönelmenize neden olacak. Bugün karmaşık duygular içine gireceksiniz ve işin içinden çıkmak için bir arkadaşınıza danışacaksınız. İçinizdeki sesinizi dinlemeniz sizin için en iyisi olacaktır.
12 1
Boğa: Çalıştınız ve başardınız. İşinize olan bağlılığınız ve kişisel yetenekleriniz iş yaşamında önünüzü açıyor. Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Daha çoğunu başarmamanız için bir neden yok. Eksik ve amaçlı duyumlar alabilirsiniz. Bu konuda sizin adınıza tartışma yaratacak bir yakınınızın yanında olmanız gerekecek.
12 2
İkizler: İş yaşamınızda yoğun bir gün geçirmeye hazır olun. Her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekebilir. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir. Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün.
12 3
Yengeç: İş yaşamınızda daha çok belli metotlara bağlı olarak çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız ve yeniliklere karşı kendinizi kapatabilirsiniz. Son günlerdeki dalgınlığınızı yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz. Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine kapanmış bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir.
12 4