10 Aralık 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ Karizmatik havanız, iş ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor. Gelecek adına umutlu görünüyorsunuz. Mesleki bilginizi arttırma niyetiniz, iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayabilir. Bu günlerde dikkatinizi toplamaya değil, dikkatinizi dağıtmaya yönelmelisiniz. Tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor.
12 1
BOĞA Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız. Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç yarar getirmeyebilir. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içerisindesiniz.
12 2
İKİZLER İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engelleriniz var. Bugünler içerisinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız. Adlandıramadığınız duygularınız, yol vermeniz durumunda, her an aşka dönüşebilir. Kendinize bu izni vermeyecekmiş gibisiniz. Bir anda ilkesiz davranabileceğinizden çekiniyorsunuz.
12 3
YENGEÇ İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetebiliyor. Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz. Bugünlerde sinyalleriniz ve kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz.
12 4