12 Şubat 2016 günlük burç yorumları!

12. 2. 2016 Cuma tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan) İş sorunlarınızı işyerinizde bırakıp ağız tadıyla tatil geçirmekte zorluk çekiyorsunuz. Yakınlarınız sizi bu konuda sürekli uyarıyorlar. İşin yoğunluğunun ve bu işe mecbur oluşunuzun üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı bugün de hissedeceksiniz. Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor. Bugünlerde bir ilişkinizde, üzüntülü pişmanlıklar söz konusu olabilir.
12 1
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Kararlılığınızı korumanız çok güzel. Kendinize güvenerek verdiğiniz kararlar, art niyetli bakışlara rağmen sizi son derece isabetli sonuçlara götürecek. Düşünceli davranmaya devam. Yaptığınız şakanın altında bir şeyleri ima ettiğiniz düşüncesi taşıdığınıza inanılıyor. Bu kırgınlığın önüne geçebilirsiniz, arkadaşınızın gönlünü almanız gerekiyor.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Bugün beklediğiniz terslikler olmayacak. Bugün iş yaşamınızın iyi bir günündesiniz. Beklenmedik sevindirici haberleriniz olacak. Bunlara hazırlıklı olmadığınız için güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Ailenizle ilgili bir takım sorunlar yaşamanız mümkün. Bunlar büyük ölçüde parasal konularla ilgili olacaktır. Onlardan bir süre uzak durmayı denemek isteyeceksiniz.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) İşinizde memnun olmadığınız konuları bir iş arkadaşınızla konuşacak, destek alacaksınız. Meşgul olduğunuz işe biraz daha özen göstermeniz gerekiyor. Üzerinizdeki yorgunluktan silkinmelisiniz. Gerçekçi zamanlama hesapları, özel yaşamınızı belli ölçülerde öne çıkarma isteğinizde hayal kırıklıkları yaşatabilir.
12 4