13 Ekim 2016 günlük burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ Mesleki bir konuda bir iddialaşma içersindesiniz. İnatlaştığınız kişi bugün haklılığını size ispat edecek. Buna birkaç kişinin tanık olmasından son derece rahatsızlık duyacaksınız. Son zamanlarda içinde bulunduğunuz aşırı uykusuzluk durumu ummadığınız bir yerde sizi güçten düşürebilir. Erken yatmaya özen gösterin.
12 1
BOĞA İşinize olan bağlılığınız zaman zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz. Çıkabilecek beklenmedik işleri yabana atmayın. Çok olumsuz sonuçlara sebep olabilirsiniz.
12 2
İKİZLER Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir. Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Dolaylı olarak iş konulu bir görüşmenizde, kararlı bir izlenim vermeniz gerekecek.
12 3
YENGEÇ Arkadaşlarla yapmaya çalıştığınız işbirliği, istediğiniz ölçüde söz sahibi olmanıza elverişli görünmüyor. Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, baştan kayıpla başlayacağınızı düşünmeniz aceleci bir yargı. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak. İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz.
12 4