13 Şubat 2016 günlük burç yorumları!

13. 2. 2016 Cumartesi tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan) Karşınıza çıkacak bazı fırsatları yeterince değerlendiremeyebileceğiniz bir gündesiniz. Genel olarak size sıkıcı gelecek bir gündesiniz. Bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Ne istediğinizi biliyorsunuz ancak anlaşılmanız zor olacaktır. Bir sorununuzu zamana bırakmalısınız. Etrafınızdaki kural dışı bir aşk ilişkisinin tek destekçisisiniz. Bu aşkın çevresindeki katı kuralcı insan sayısı az değil. Temkinli olmanız gerekiyor.
12 1
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Bu sıralar sorumluluklarınız artabilir. Organizasyon becerinizi kullanarak birçok sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Söz konusu edileceğiniz görüşmelerle ilgili karamsarlığa kapılmanız gerekmiyor. Dostluk ilişkilerinde bazı özel kişiler saptayıp, onları belli bir yere koymanız ve artık tüm güvensizliklerden arındırmanız gerekiyor. Dost ilişkilerinizde sık yaşadığınız düş kırıklıkları, yaşamınızda bu tür ilişkiler olmadığını gösteriyor.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Hemen kolayca birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız çok olumlu bir özellik. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösteriyor. Çok yakın bir iş arkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğu duyumları sizi etkileyecek. Bazı konuları dengeleme ihtiyacınız var. Söylediklerinizle davranışlarınız arasındaki çelişki, tutarlılığınızla ilgili kuşkular yaratabiliyor.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) Kendinizi yenileme, geliştirme niyetleriniz yoğun temponuz karşısında biraz zor. Güçlü sorumluluk duygunuz iş yaşamınızı belirliyor. İş dışındaki sosyallikleriniz, çalışma yaşamınıza bağlı. Sağlığınızla ilgili ufak problemleriniz var. Bunları ciddiye almalı en kısa zamanda bir doktora görünmelisiniz. Ufak sağlık problemleri ileride büyük problemlere dönüşebilir.
12 4