14 Ağustos 2017 günlük burç yorumları

Astrolog Güliz Kına'nın yorumuyla, 14 Ağustos Pazartesi günü burçlarda neler olacak?

KOÇ Beklenmeyeni bekleyin bugün, özellikle parasal konularda! Bugün Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve parasal konular gündeminizde olacak, güzel haberler alabileceksiniz. Bunlar iyi haberler olabileceği gibi bazı şaşırtıcı haberler de olabilir. Gergin çıkışlar yapmamaya dikkat!
12 1
BOĞA Bugün Ay burcunuza geçiyor, kendiniz ve hayat hedefleriniz ile ilgili konular bugün gündeminizde olacak. Yapmak istedikleriniz için adım atın, ertelemeyi bırakın. Ani çıkışlar yapmaya ve tansiyon problemlerine açık etkiler var, dikkatli olun.
12 2
İKİZLER Haftaya biraz enerjisi düşük ve rüyaların etkisinde başlayabilirsiniz. Bilinçaltınızda yatan korkuları ve geriye ittiğiniz konular bugün rüyalarınız ile gündeme gelebilir. Bu konular bazı hastalıklar olarak da ortaya çıkabilir. Tansiyon problemlerine ve ani yaşanacak olaylara bugün dikkat edin…
12 3
YENGEÇ Bugün arkadaşlarınızla ilgili konular ön planda olacak. İş yerinizde iyi destekler alabilirsiniz. Bugün düşüncelerinize dikkat edin ve kendinizi pozitife odaklayın. Kendinizi ifade ederken ani çıkışlar yapmaktan uzak durun.
12 4