14 Ekim 2016 günlük burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ Gün boyunca dikkat ve özen gerektiren çalışmalar yapabilir, düşüncelerinizi güçlü bir biçimde ortaya koymak isteyebilirsiniz. İş ortamında değişiklikler mümkün. İstediğiniz yönde düzenlemeleri kabul ettirebilmeniz olası. Çevresel şartlar zaman zaman elinizi kolunuzu bağlayabilir. Bununla birlikte karamsarlığa kapılmamaya çalışmalısınız. Aşırı duygusal reaksiyonlar şaşırtıcı olabilir.
12 1
BOĞA İşyerinizde yeni fikirler üretiyorsunuz ve bunları ayrı ayrı değerlendiriyorsunuz. Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız. Gün içinde bir fikir münakaşası yapabilir ve sinirsel gerilimler yaşayabilirsiniz. Dost çevrenizde üzüntülü ziyaretleriniz olabilir. Bu ilişkilerdeki duyarlılığınızın bugünlerde sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz.
12 2
İKİZLER Kendinize çeki düzen vermek ve iş ortamında daha verimli sonuçlar elde edebilmek için çalışabilirsiniz. Öğleden sonra saatleri bunun için elverişli. Size gelecek yardım taleplerine zaman ayırmaya çalışmalısınız. İlerisini düşünün. Bir, iki gündür sinirleriniz biraz gergin. Bu gerginlik size yanlış işler yaptırabilir. Bu hafta çekişmelerden uzak durmanızda yarar var.
12 3
YENGEÇ Haftanın başında bazı görüşmeler, size yeni açılımlar sunabilir. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerler olmalı. Sınırsız enerjinizle harikalar yaratabilirsiniz. Sizi bağımlı hale getirebilecek bir ilişkinin bugünlerdeki çekiciliğine kapılmayın. Aşırı duygusal ruh durumunuz, ileride pişmanlıklar getirebilir.
12 4