14 Şubat 2016 günlük burç yorumları!

14. 2. 2016 Pazar tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan) İçinizdeki güçlü heves duygusu, önümüzdeki günlerde yaptığınız işte daha başarılı olmanızı sağlayacak. Tüm enerjinizi kullanacaksınız ve yaptığınız işlerde başkalarının dikkatini üzerinizde toplayacaksınız. Bugün yaşamınızda bir yenilik düşünüyorsanız, günün ilk yarısını tercih etmelisiniz. Akşam saatleri duygusal konularda dikkatli olun.
12 1
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Mesleki bilginizi arttırma niyetiniz, iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayabilir. Karizmatik havanız, iş ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor. Gelecek adına umutlu görünüyorsunuz. Ev değiştirme planı içinde olanlar biraz daha uzun arayışları göze alabilir. Çok daha hoşunuza gidecek bir ev göreceksiniz.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Önümüzdeki günler içinde ciddiye alınacak görüşme önerileri var. Sağlam ilişkiler size güven veriyor. Geleceğinize yönelik beklentileriniz, bu ilişkiler içinde canlılık taşıyor. Kendinizi savunduğunuz meşru koşullarınızı, sert çıkışlarla yitirebilirsiniz. Dikkatli tavırlar göstermeniz gereken günler içindesiniz.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) Bugünlerde İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız, daha çaplı iş ilişkilerini gerektiriyor. Arayışlarınızı erteleyebilir, yeni doyumlarla daha huzurlu bir ortama kavuşabilirsiniz. Bugün detaylara dikkat etmeli, daha önce başlattığınız ilişkilerde, yeni düzenlemeler yapmak için hazır olmalısınız. Bu arada kendinizle de daha fazla ilgilenmelisiniz.
12 4