15 Ekim günlük burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ Zaman içersinde ulaşmayı hedeflediğiniz köşe noktalar, daha planlı bir koşuşturmacayı gerektiriyor. Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz. Bugünlerde sevinçlerinizi daha serinkanlı yaşamanızda yarar olacak. Bazılarının arkasından düş kırıklıkları gelebilir.
12 1
BOĞA Yakında sizi sevindirecek gelişmeler ve yükleneceğiniz önemli sorumluluklarınız var. Söz ve karar yetkinizi bu sorumluluklar ölçüsünde dile getirmelisiniz. İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Kıskançlıktan kaynaklanan bir hakarete mazur kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızı iyi seçmeli ve onlarla ilişkinizde dikkatli olmalısınız.
12 2
İKİZLER İşyerinizdeki arkadaşlarınızın sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz. İşinize olan bağlılığınız zaman zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. Bazı arkadaş ilişkilerinizde beklenildiği kadar vefalı davranmadığınız düşünülüyor. Sizden duyarlılık beklenen konularda harekete geçmelisiniz.
12 3
YENGEÇ Önemli konularda girişim yapmak için yeterince hevesli olmayabilir, bunun için ilerideki zamanları beklemek isteyebilirsiniz. Organize çalışmalarınızda, arkadaşlarınızdan alabileceğiniz güzel destek dikkat çekiyor. Çok sevdiğiniz biri ile onun iş yaşamı gereği olarak uzun bir zaman ayrı kalabilirsiniz.
12 4