16 Eylül 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ Yoğun bir rekabet içindesiniz, kendinizi yarış atı gibi yoruyorsunuz. Sizden, sizin sandığınızdan daha çok şey beklenmiyor, bunu aklınızda tutun. Aslında esiri olduğunuz hız tutkusu sizin kendi içinizdedir ve ne kadar koşarsanız koşun, kendi içinizde yarattığınız hıza yetişemezsiniz. Durun, ortamı tartın ve yeniden düşünün. Bazı öncelikleriniz var ve planlı olmaya çalışmalısınız. Evle ilgili konularda değişiklikler söz konusu olabilir. Sabah, sosyal çevrenizde yoğun bir hareketlilik olabilir.
12 1
BOĞA Bir konuda, iş sahibi olan eski bir dostunuz destek olup sizi rahatlatacak.İş bağlantısı kurduğunuz biri gitgide sizde güvensizlik yaratıyor. Bağlantıyı koparma imkanını araştırıyorsunuz. Her konuda bir görüş belirtmeniz gerekmiyor. Bugünlerde, sükutun altın olduğunu unutuyor ve sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla girip, tepki çekiyorsunuz.
12 2
İKİZLER İşinizi yaparken zamanınızı iyi kullanmaya çalışıp, kendinize dinlenme payı ayırmalısınız. İş arkadaşlarınıza maddi konularınızı açmamalısınız. Ekip çalışmalarında daima önde olmak, oluşacak hatalarda sizi sorumlu duruma getirecektir. Sağlınızla ilgili ufak bir problem var. Bu problemi ihmal etmemelisiniz. Üşengeçliğinizi üzerinizden atın ve bir doktora görünün.
12 3
YENGEÇ Bugünler yeni görüşmeler, yeni umutlu arayışlar değişik sapmalar gösterebilir. İşinize verdiğiniz emeğin karşısında kronikleşmiş doyumsuzluklar, maddi yetersizlikler görünüyor. Oldukça enerjiksiniz ancak enerjinizi olumsuz kullanabilirsiniz. Özellikle duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız.
12 4