17 Ağustos 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Venüs Plüton üçgeni! Belki de aşkla sipiritüel yapılanma zamanı! Ay Kova’da, yarınki dolunay enerjileri içerisindeyiz ve kadersel düğümle beraber olduğundan Ay tutulmasında bahsediyoruz. (Yarın burçlara göre okuyabilirsiniz). Duygularımız hareketlenmeye başladı. Ay Kova'dayken ihtiyacımız, duygusal heyecan veya orjinallik hissidir. Venüs Plüton üçgeni ile bir kişiye, bir duruma, bir ilişkiye derinden odaklanacağız ama enerji akışı destekleyici. Aşkla spiritüel yapılanmaya açık olan bu enerji, belki de sizi dönüştürecek aşkların habercisi olabilir bu konfigürasyon.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar Kariyerinizde, çalışma ortamınızda, veya patronlarınızla ilişkilerinizde sonrası iyi olacak yapılanma içerisindesiniz. Yapmak istediklerinizi destekleyen enerjiler mevcut.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Çocuklarınızla ileriye dönük planlar yapmak, yaratıcı eğitimlere katılmak, sevgilinizle veya çocuklarınızla uzak seyahat planlamak konularında derin bir odaklanma enerjisindesiniz. Kullanabilirsiniz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Evinizle ve eşinizden sağladığınız gelirle ilgili konulara odaklanabilir ve önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Mutlaka değerlendirin.
13 4