18 Ağustos 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Kova burcunda dolunay ve tutulma! Hasat zamanı! Kova Aslan aksı tutulmalarının gelmesiyle, değişik bir alanda kadersel kapılarımız açılıyor… Yeni Ay zamanında nelere başlamış olduğunuzu bir düşünün. Sonucunu aldığınız şey, o zamanlar başladığınız bir şey! Duygularımız her dolunayda hareketleniyor. Aslan enerjisiyle bireysellik, kendine odaklılık, gurur, kibir enerjimiz bir tarafımızda ve bir takımın sadece bir parçası olmak bize yetmiyor. Diğer taraftan Kova enerjisinde bireysellik ama takımla olsun diyen bir enerjinin dengelenme sınavını deneyimliyoruz. Bir çatışmadan bir bütünleşmeye varabiliyorsak, işte o zaman arkadaşlık, objektiflikle bireyselliklten uzaklaşabildiğimizde dengemizi yakalıyoruz. Dolunaylar ortaya çıkma, hasat zamanlarıdır. Hayatınızda aydınlanan, açığa kavuşan bir konunuz var, gözünüz aydın. Burcunuza göre kısmından okuyabilirsiniz. Akışta ve gereksiz şeylerin elendiği, vazgeçildiği mutlu dolunaylar dilerim.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar Sosyal çevreniz ile sevgiliniz veya çocuğunuz arasında kaldığınız ve zorlandığınız, dengelemeye çalıştığınız bir enerji deneyimliyorsunuz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Kariyer, iş hayatınız, eviniz, aileniz, yuvanız, ebeveynleriniz ve gayrimenkul konularınız hayli gündemde. Ama siz eviniz ile işiniz arasında kalsanız da bir şekilde dengelemeye çalışın.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Yakın çevre akrabalarınız, kardeşiniz ve uzak seyahatleriniz, eğitimleriniz, yurtdışı ile halledilmesi gereken işiniz ya da tanıtım, reklama konularınız ile ilgili olarak arada kalmış olarak dengelemek için çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz.
13 4