18 Eylül 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ İşyerinizdeki konumunuz giderek daha da güçlenecek. Rekabete dayalı bir işte, hiç rekabet yapmadan da başarılı olunabileceğini kanıtladınız. Sadece kendinizle yarışıyorsunuz ve bunda da başarılı oluyorsunuz. Sınırlayamadığınız bazı arkadaşlıklarınızda problemleri siz geliştiriyorsunuz. Araya mesafe koyma yoluna giderseniz, bazı ilişkilerinizde anlaşılamadığınız duygunuzdan kurtulacaksınız.
12 1
BOĞA Planlamalar yapmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Ay, girişimci yönünüzü güçlendirirken, birçok işinizi yoluna koymanız mümkün. Zihinsel bakımdan uyanık oluşunuz, yenilikler yapmak için gerekli zemini hazırlamanıza yardımcı oluyor. Yakın bir tanıdığınızdan gelecek bir haberle sevinip heyecanlanacaksınız, ama bu erken bir sevinç olabilir. Bugünlerde sevinçlerinizi daha serinkanlı yaşamanızda yarar olacak.
12 2
İKİZLER Hayatınızın genel gidişatındaki olumluluğu ve başarıyı ne yazık ki şu aralar iş hayatınız da gösteremiyorsunuz. Siz yapmak istediğiniz işin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz ama o iş için girişimde bulunmak için desteğe ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz ve bu yüzden de boşveriyorsunuz. İnsanlarla konuşmaya ihtiyacınız var. Her ne kadar konuşmak istemeseniz de sorunlarınızın üstesinden gelmeniz için bunun gerekli olduğunu bilmelisiniz.
12 3
YENGEÇ Önemli bir girişim için elinizde sağlam doneleriniz var. Daha fazla zaman kaybetmemelisiniz. Kendinizi değiştirmek istediğiniz konularda, çok da kararlı görünmüyorsunuz. Bir konu karşısında soğukkanlı ve dikkatli olmanız gerekebilir. Acele karar verme durumunda kalacağınız gelişmeler içinde kalabilirsiniz.
12 4