19 Ağustos 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Merkür Kiron karşıtlığı ve Merkür Uranüs 150'si! İletişimimiz karışıyor! Merkür Kiron karşıtlığı ile fikirlerimizi hedeflerimizi her şeyi sorguluyoruz. Bir yandan da Merkür ve Uranüs'ü düşündüğümüzden iletişimimiz hayli karışıyor aslında. Bu durumlarda olayları kişisel algılamamakta fayda var. Yeteneklerimizden şüpheye düşme ihtimalimiz bulunuyor. Yönümüzü bulmakta zorlanabiliriz. Bugün yeterince ve doğru biçimse ifade edemiyoruz hissi hakim. Bütün gün Ay Balık burcunda. Hayal gücünüzü bol bol kullanmanızı ve sınırlarınızın dışına çıkmanızı dilerim.
13 1
Koç ve Yükselen Koç Çalışma ortamınızda, günlük işlerinizde biraz sinyaller karışmış durumda. Kapalı yerler, hastane ile ilgili işler, çalışma arkadaşlarınız ile ilgili konularda kendimizden bile şüpheye düştüğümüz, biraz anlaşılamadığımız bir gün.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgilinizle veya çocuklarınızla, arkadaş çevrenizle bir türlü aynı sayfada olmadığınız bir gün. Yeterince kendinizi ifade edemiyor olma hissini taşıyorsunuz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Evinizde, yuvanızda kendi toplumsal imajınızla veya işinizle alakalı konularda, kendinizi tatmin edici şekilde ifade edemediğinizi düşünüyorsunuz.
13 4