19 Ağustos 2017 günlük burç yorumları

Astrolog Güliz Kına'nın yorumuyla, 19 Ağustos Cumartesi günü burçlarda neler olacak?

KOÇ Bugün duygusal, hassas ve fedakarlık yapabileceğimiz bir gündeyiz. Eskilere gidebiliriz, çocukluk arkadaşlarımızla konuşabiliriz ya da ailemizden kaybettiklerimiz aklımızda olabilir. Beklenmedik gelişmelere, bazı konuları abartmaya ve duygusal çıkışlar yapmaya açık etkiler var. Sevdiklerinize karşı sabırlı olun.
12 1
BOĞA İletişimi yüksek bir gün, aile buluşmaları söz konusu olacak, özellikle kardeşler, kuzenler bir araya gelebilir. Seyahat konuları bugün gündeminize gelebilir. Kendinizi güzel ifade etmek, bolluk ve bereketli bir haftasonu olması için harika etkiler var. Bazı beklenmedik durumlar olabilir fazla abartılı tepkiler vermeyin.
12 2
İKİZLER Parasal konular yine gündeminizde olacak bugün. Eğer son zamanda parasal konularda zorlandıysanız bu ay eliniz bollaşacak. Bugün yine sevdiklerinizle buluşmanız, güzel ve duygusal vakitler geçirmeniz mümkün olacak.
12 3
YENGEÇ Ay bugün burcunuzda ilerliyor olacak. Kendinize, isteklerinize, hayat hedeflerinize odaklanmak, görünüşünüzde değişiklikler yapmak için iyi bir gün. Yine şanslı gelişmelere açık bolluklu ve bereketli bir gün olacak. Bazı beklenmedik gelişmeler olabilir, durumları abartmayın. Sevgi dolu konuşmalar yapmak ve sevdiğiniz kişi ile vakit geçirmek için güzel etkiler var.
12 4