2 Ekim 2015 günlük burç yorumları

02.10.2015 Cuma tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak ,Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

Koç: İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var. Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz. Beklenmeyen gelişmeler sizi tutsak alırken canınız sıkılabilir. Kötümser olmamaya bakmalı, geniş düşünebilmelisiniz.
12 1
Boğa: Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir. Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir. Son günlerde insanlara karşı sergilediğiniz olumsuz tavırlar yakında sizi sıkıntıya sokabilir. Çevrenizdeki insanlara karşı biraz daha anlayışlı ve iyimser davranmaya çalışın.
12 2
İkizler: Bugün yüksek enerjinizi neşenizle birleştirerek iş arkadaşlarınıza her konuda yardımcı olacaksınız. Gözünüzden kaçmayan eksiklikler için bile hoşgörüyü elden bırakmayacaksınız. Paranızı değerlendirmenizle ilgili dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Yetkin olduklarını düşündüğünüz kişilerin önerileriyle yaptığınız bir yatırım sizi bazı sıkıntılara sokabilir.
12 3
Yengeç: İş konularında çok rahatsınız. İşinizi seviyorsunuz ve çalışkanlığınızla göz dolduruyorsunuz. Son günlerde tatile çıkma fikri sizi iş konularından uzaklaştırıyor biraz. Sonucu birkaç kişiyi birden ilgilendiren ve sizden çok acil çözüm bekleyen bir problem var.
12 4