2 haftada 7 kilo verdiren sıfır göbek diyeti

2 haftada 7 kilo vermenizi sağlayan ve karnınızı düzleştiren sıfır göbek diyeti nasıl yapılır 14 maddede öğrenin...

David Zinczenko'nun yazdığı '' Zero Belly Diet '' isimli kitap The New York Times'ın en çok satanlar listesinde bulunuyor. David kitapta sunduğu 14 maddeyle göbeğinizi eritme garantisi veriyor. Yazar gençlik yılarında aşırı kilolarıyla boğuşmuş ve obezite yüzünden babasını kaybetmiş. Bu yüzden kendini 20 yıldır sağlıklı yaşam üzerine araştırma ve yazmaya adamış… '' Sıfır Göbek Diyeti''ni 500 kişi üzerinde uygulamış. Diyeti uygulayan insanların 7 kilo baybettiğini ve göbeklerinin 7.5 santim kadar inceldiğini gözlemlemiş. David Zinczenko '' Sıfır Göbek Diyeti'' ile yağların yakılmasını engelleyen genetik yapıyı sarsarak zayıflatmayı vadediyor. İşte sıfır göbek diyetinin 14 maddesi...
15 1
Kahvaltınızı yürüyüşten sonra yapın Sıfır göbek diyeti araştırmasına katılan ve diyeti uygulayan Martha Chesler kısa sürede bu diyetten güzel sonuçlar aldığının altını çiziyor. 6 haftadan kısa bir sürede diyet sayesinde 10 kiloya yakın zayıflamış ve bel bölgesinde 15 santimden fazla bir incelme gözlemlemiş. Bu başarının püf noktalarından birisi de sabah yapılan yürüyüşler. Sabah yürüyüşleri iki seviyeye sahip. Birincisi, 8:00 'den güneş batana kadar yapılan aktiviteler. Üstelik bu aktivitelerden bir yoğunluk da beklenmiyor. Bu aktiviteler kilo alma riskini önemli ölçüde önlüyor. İkincisi ise, sabah güneşinin metablizmayı düzenleyerek yağ yakımını arttırması… Yani kahvaltı yapmadan yapılan egzersizlerde, beden enerji kaynağı olarak direkt yağ stoğunu kullanıyor. Aynı zamanda sabah yürüyüşleri kalp ve dolaşım sağlığı için de oldukça yararlı.
15 2
Kahvaltıda yulaf ezmesi yiyin Yuaf ezmesi bu diyette de altın madde olarak karşımıza çıkıyor. Sıfır göbek diyetinde yulaf ezmesinden mutlaka faydalanılmalı şartı koşulmuş. David'in olmazsa olmaz yulaf ezmesi maddesi kilo vermenin yanı sıra, diyeti uygulayanların kolesterol seviyelerinde %25'e kadar düşüş gözlemlenirken, kan şekeri seviyeleri de dengelenmiş… Bu dinette size önerilen ise, yulaf ezmesi ile taze meyveleri birleştirerek tüketmeniz. Bu birliktelik size mucizeyi getirecek… Peki nedir bu ikilinin mucizesi derseniz… Her ikisinin de çözünemeyen lifler sunması ve kanındaki kolesterol seviyesini düşürerek yararlı bakterileri beslemeleri. Bedenin bu kombinasyonla bütirik asit tuzu olarak adlandırılan bir madde üreterek yağlanmaya sebep olan unsurları ortadan kaldırıyor.
15 3
Kırmızı meyve tüketin Beslenmenizde yeşil meyvelerden ziyade kırmızı meyvelere ağırlık vermelisiniz. Kavun ve muzdan çok, kırmız elma, çilek gibi meyveleri tercih edebilirsiniz. Bu meyvelerde flavonoid adında bir bileşen bulunmaktadır ve bu bileşen yağ depolanmasını tetikleyen genetik yapıyı durdurmaktadır.
15 4