20 Ekim 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Koç: Yakın çevrenizde oluşan duygusal ekipleşmelerin çok iyi niyet taşımadığına inanıyorsunuz. Bu konudaki eleştirileriniz, bazı insanlarda size karşı bilenme yaratabilir. Son günlerdeki zihin dağınıklığınızdan kurtulmanız gerekiyor. İşbirliği içinde olduğunuz bazı kişilerde, önemli ayrıntılara gereken önemi vermediğiniz izlenimi gelişebilir. Bunu dikkat etmelisiniz.
12 1
Boğa: Kendinizi rahat ve iyimser hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorunlarınızın çözümü için güzel fırsatlar yakalayacaksınız ve bunları değerlendirmeyi başaracaksınız. Eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeme gelerek üzerinizde bir baskı oluşturabilirler. Akşam saatlerinde yeni kişilerle tanışabilir yada yeni ortamlara girebilirsiniz.
12 2
İkizler: Geçmiş hatalarınızla yüzleşmeniz biraz problem getirse de bunun yararını göreceksiniz. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor. Kimi sorumlulukları seçerek üstleniyorsunuz. Bu belirleme doğal olarak sorumlu olduğunuz bazı konularda, bu sorumluluğu yerine getirmediğiniz gibi izlenimler bırakabiliyor. Yakında vermek zorunda kalacağınız ciddi kararlarınız olabilir.
12 3
Yengeç: Yakın bir zamanda bir yakınınızın bir kutlama gününde olacaksınız. Bu özel günde bazı görmek istemediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bugünü hareketli ve dolu, dolu geçireceksiniz. Telefonlara bakmaya bile zaman bulamayabilirsiniz. Bu sıkışıklığı, hafta sonu iki tam gün tatil yaptığınız için yaşadığınızı biliyorsunuz.
12 4