20 Eylül 2017 günlük burç yorumları

20 Eylül Çarşamba günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları neler yaşayacak?

KOÇ İşyerinizde birisiyle anlaşılmaz biçimde uzattığınız bir çekişme iş veriminizi de düşürüyor. Bugün biraraya gelip konuşmanız için diğer çalışma arkadaşlarınız tarafından biraz baskı göreceksiniz. Duygularınızla mantığınız çelişecek, bugün problemlerinizin çözümünde mantığınızın sesini dinlemeniz gerekebilir.
12 1
BOĞA Bugün övüldüğünüz kadar yerilebilirsiniz de. İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama herkes sizin gibi değil. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. Yapacağınız kısa bir yolculuk ya da bir eğitim çalışması size çok şey öğretebilir, değerlendirmeniz yararlı olur.
12 2
İKİZLER Sizden daha yetkili biri tarafından bugün beklemediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak. Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. Kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz.
12 3
YENGEÇ Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. Önümüzdeki günlerde bir yolculuğunuz olacak. Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olduğunu düşünüyorsunuz. İhmal etmek problemi büyütebilir. Dostlarınızı, yakınlarınızı dinlemeli, bu işi ihmal etmemelisiniz.
12 4