20 Haziran 2017 günlük burç yorumları

Astrolog Güniz Kına, 20 Haziran'da gökyüzünün burçlara etkisini yorumluyor.

KOÇ Bugün Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve parasal konular gündeminizde olacak, güzel haberler alabileceksiniz. Düşüncelerinize bugün çok dikkat edin ve iyi şeyler düşündüğünüzden emin olun, çünkü düşündükleriniz gerçek olabilir.
12 1
BOĞA Bugün Ay burcunuza geçiyor, kendiniz ve hayat hedefleriniz ile ilgili konular bugün gündeminizde olacak. Yapmak istedikleriniz için adım atın, ertelemeyi bırakın. Kendinizi sevgi ile ifade edebileceğiniz bir gün. Bugün düşündüklerinize dikkat edin şaşırtıcı bir şekilde gerçek olabilir.
12 2
İKİZLER Bilinçaltınızda yatan korkuları ve geriye ittiğiniz konular bugün rüyalarınız ile gündeme gelebilir. Bu konular bazı hastalıklar olarak da ortaya çıkabilir. Şifalanmak için ise bugünlerde güzel etkiler var. Bugün düşüncelerinize dikkat edin, düşüncelerinizi pozitife çevirerek hayatınıza güzellikler sokabilirsiniz.
12 3
YENGEÇ Bugün arkadaşlarınızla ilgili konular ön planda olacak. İş yerinizde iyi destekler alabilirsiniz. Kendinizi sevgi ile ifade etmek ve sevdiklerinizle güzel vakitler geçirmek söz konusu. Bugün düşüncelerinize dikkat edin ve kendinizi pozitife odaklayın. Gezegenler düşüncelerinizin fotoğrafını çekebilir ve kısa zamanda istekleriniz gerçek olabilir.
12 4