20 Temmuz 2017 günlük burç yorumları!

20 Temmuz Perşembe günü burçlarda neler yaşanacak? Astrolog Güliz Kına sizin için yorumladı.

KOÇ İletişimi yüksek, dilekler için güzel bir gün. Yardım temaları çok aktif, yardıma ihtiyacı olan birine yardım edebilirsiniz ve bunun size dönüşü harika olabilir. Sevgiyi paylaşmak, yardım etmek, yardım almak ve şanslı gelişmeler için harika bir gün olacak.
12 1
BOĞA Bugün yine sahip olduğunuz şeyler ve parasal konular aktif olacak ve ilerlemeler kaydetmek için çok uygun etkiler olacak. Ay Venüs ile kavuşacak ve kendinizi sevgi ile ifade etmeniz, sevdiğiniz kişi ile güzel konuşmalar yapmanız mümkün olacak. Fakat aynı zamanda son derece şanslı etkiler devrede olacak ve sizin para alanınızı etkileyecek.
12 2
İKİZLER Ay bugün burcunuzda ilerliyor, kendinizi iyi hissedeceğiniz ve sağlığınıza özen göstereceğiniz bir gün. Diyete başlamak, spor yapmak ve görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak mümkün. Yine birçok girişim ve işlerinizde gelişmeler elde edebilirsiniz, şanslı gelişmeler söz konusu.
12 3
YENGEÇ Bugün bilinçaltınız çok aktif olabilir ve birçok anı, yaşanmış şey gündeminize gelebilir. Sizi engelleyen konulara dönüp bakmak, şifalanmak ve anlam veremediğiniz olayları aydınlatmak için güzel bir gün olacak. Kendinizi sevgi ile ifade etmeniz ve gönlünüzü birilerine açmanız söz konusu olabilir.
12 4