2015 ilkbahar/yaz erkek moda trendleri!

Londra ve Milano moda haftalarında öne çıkan 2015 ilkbahar/yaz erkek moda trendlerini sizler için derledik. İşte 2015 erkek modasının popüler trendleri...


Londra ve Milano'da düzenlenen 2015 erkek kıyafetlerini tanıtan moda haftalarında gözümüze çarpan detaylar, önümüzdeki sene ön planda olacak birkaç trendin habercisi.

Erkek stilinde hangi trendlerin geçmişten günümüze dönüş yaptığını ve hangilerinin yeni ortaya çıktığını sizler için inceledik.

Eğer erkek modasında önümüzdeki yaz sezonunda ön planda olacak trendlerden haberdar olmak ve eşinize ya da sevgilinize 2015 ilkbahar-yaz erkek modası trendleri hakkında yardımcı olmak istiyorsanız bu trendlere mutalak bir göz atın!
11 1

Londra moda haftasında beyaz renk neredeyse tüm koleksiyonlara damgasını vurdu.

Öne çıkan beyaz ayakkabı, beyaz tişört, beyaz takım elbiseler, masumane görünüşün erkek stilindeki yansımasını gösteriyor.

Alexander McQueen, Gucci, Versace, Christopher Lemaire ve Lou Dalton tasarımlarında beyaz rengin ön plana çıktığını ve 2015 erkek ilkbahar yaz modasının odak noktalarından biri olduğunu görebiliyoruz.
11 2

2015 ilkbahar-yaz modasının en belirgin trendlerinden biri Milano moda haftasında kendini gösteriyor. Milano moda haftasında kat, kat kombinlenen tasarımlar erkek stilinin kilit noktası.

Farklı renkler ve dokuları kombinleyerek hareketli canlı bir görünüm yaratır. Önümüzdeki ilkbahar-yaz sezonunda tişörtleriniz ince triko ve montlarınızın altından dışarı sarktığında düzeltmeye çalışmayın!

Calvin Klein, N°21, Moncler Gamme Bleu ve Andree Pompillio katmanlı kombinleri podyumda yoğun olarak kullanan isimlerden.
11 3

Eğer etrafınızda skinny jean giyen erkeklerden sıkıldıysanız 2015 ilkbahar-yaz modası sizi sevindirecek yeniliklerle geliyor!

2015 Londra moda haftasında görülen bol pantolon trendi erkek giyimine damgasını vuruyor.

İlham kaynağını 70'lerden alan bu trendi vintage stille kombinlemekten çekinmeyin.

Bacak kısmı ve paçaları geniş pantolonlar J.W. Anderson, Oliver Spencer, Agi&Sam, Topman Design ve James Long defilesinde karşımıza cıkıyor.
11 4