2017 İlkbahar makyaj modası!

2017 ilkbahar yaz moda haftalarından ön plana çıkan makyaj trendleri!

Carolina Herrera 2017 İlkbahar defilesinde makyaj artisti Diane Kendall dumanlı göz makyajı ve klasik kırmızı dudakların birbiriyle ne kadar uyumlu olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Kedi gözü biçimli ve ıslak görünümlü göz makyajı yine nemli görünüme sahip kırmızı dudaklar ve parıltılı cilt makyajı ile uygulanıyor.
6 1
2017 ilkbahar makyajında bordo ve tonları yine bizimle olacak. Ünlü model Gigi Hadid, Anna Sui podyumunda kırmızı göz makyajı ve parlatıcıyla vurgulanmış natürel dudaklarla karşımıza çıktı.
6 2
Alice + Olivia 2017 ilkbahar yaz sezonu için ışıltılı ve masalsı bir makyaj stili yaratmayı tercih etmiş. Modellere uygulanan göz makyajında göz kapakları şeffaf eflatun parıltılar uygulanırken, alt kirpik diplerine mürdüm rengi göz kalemi kusursuz bir çizgi olarak uygulanıyor. Defilede ön plana çıkan diğer güzellik detayı ise tırnaklarda gördüğümüz zümrüt rengi nailart uygulaması.
6 3
2017 ilkbahar koleksiyonunu tanıtan Reem Acra defilede podyuma çıkan modelleri masum birer meleğe dönüştürüyor. Doğal ten makyajı üzerine uygulanan şeker pembesi allık ve ruj hatları vurgulayan göz makyajıyla tamamlanıyor.
6 4