2017 yaz makyaj modası!

New York Moda Haftası 2017 yaz makyaj trendlerini belirledi. İşte 2017 yazının en popüler makyaj uygulamaları...

Dolce Gabbana 2017 ilkbahar yaz defilesinde yine bizleri hayal kırıklığına uğratmıyor ve klasik Akdeniz kadını silüetine bağlı kalıyor. Dolgun kırmızı dudaklar, hafif parıltılı ten makyajı ve kuyruklu siyah eyeliner uygulamasına ek olarak göz makyajında altın parıltılar içeren pigmentlere yer verilmiş.
5 1
No.21 2017 ilkbahar-yaz defilesinde makyaj artisti Tom Pecheux hünerlerini konuşturuyor. Mor, mavi ve bordo renklerini bir arada kullanarak kedi gözü makyajına vamp bir biçim kazandırıyor.
5 2
Versace 2017 ilkbahar-yaz defilesinde modellerin makyajı ünlü makyaj artisti Pat McGrath tarafından tasarlandı. Son birkaç sezondur zirve yapan makyajsız ten trendini sürreal bir görünümle harmanlayan McGrath, gözün iç köşesine hafif gümüşi pigment uyguluyor. Böylece sportif ve çekici bir görünüm elde ederken, gözleri büyük gösteren bir makyaj hilesini de uygulamış oluyor.
5 3
Her defilesi ilgiyle izlenen Moschino 2017 ilkbahar yaz sezonu için 60’lı yılların popüler oyuncağı kağıt bebeklerden ilham alıyor. Modellerin makyajını tasarlayan Tom Pecheux ise 90’lı yılların top modelleri Christy Turlington, Cindy Crawford, Linda Evangelista ve Naomi Campbell’ın ikonik makyajından esinlendi. Takma kirpikler, kalın boyalı kaşlar, kuyruklu eyeliner ve tarçın rengi dudaklar ile Moschino göz alıcı bir silüet yaratıyor.
5 4