21 Eylül 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ Yakın bir dostunuzla yaşadığınız dayanışma, altından kalkması zor gibi görünen sorunları kolayca aşmanıza neden olacak. Bazı işbirlikleriniz bir süre daha sürecek gibi görünüyor. Ekonomik olarak da önemli gelişmeler olabilir. Sabırsızlık gösterdiğiniz konuda, dişinizi biraz daha sıkmalısınız. Bu şekilde sonuç çok daha olumlu olacak.
12 1
BOĞA İş yaşamınızda kendinizi son derece olumlu etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yaptığınız işten zevk alacaksınız ve başarılı sonuçlara ulaşmayı başaracaksınız. Gün içinde çevrenizle sürekli bir iletişim içinde olacaksınız. Önünüzde bir çok alternatif olacaktır ve önemli olan sizin bunları fark edebilmeniz. Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor. Çalışma yaşamınızda başarılı olmanızı engelleyebilecek konuların başında zamanlama hatalarınız yer alıyor. Bu konulardaki daralmalarınız, bazı koşullarınızı değiştirmenize bağlı.
12 2
İKİZLER İş hayatınızda çok çalışacağınız ve değişik işlerle ilgileneceğiniz bir gün. Bu işleriniz arasında kafanızda yaptığınız bir planı da uygulamak istiyorsunuz. İşyerinizde sizin dışınızda gelişecek bir tartışma da söz hakkı alacak ortalığı sakinleştirme de etkin olacaksınız. Bu akşam gerçekleştireceğiniz büyük buluşma için iyice hazırlanmalısınız. Üzerinizdeki heyecanı hemen atın ve kendinize bir çeki düzen verin.
12 3
YENGEÇ İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık, bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Sabrınızı sınayacağınız konularda kazançlarınız var. Zorlansanız da direncinizi kontrol etmeye çalışın. Acelecilik bugünlerde size önemli şeyler kaybettirebilir.
12 4