22 Ağustos 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Güneş Başak burcuna geçiyor! Başak burçlarının doğum günleri kutlu olsun! Jüpiter Merkür kavuşumu ile büyük resmi görmekte zorlanmıyoruz. İyimseriz ve iyi koşulları hayal edebiliyoruz. Hatta abartıyor da olabiliriz. Uzun dönemde bizim için gerçekten önemli olan için planlar da yapabiliriz. Diğer yandan Başak burcuna giren Güneş ile bir o kadar detaylı işlerimizi organize etmeye yatkınız. Puzzle‘ın her parçası bizler için önemli. Belki bizi eğlendiren bir zamanda olmayabiliriz ama, kesinlikle yapılması gereken işlerin yapılabildiği, dolayısıyla iş bitirmenin verdiği huzuru yaşayacağımız zamanlara adım attık. Bu bir aylık dönemi çok daha iyi organize olmak için kullanalım. Detaylı yapılacak işleri sıraya koyup bir bir halletme zamanı.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar Günlük yapılacak işleriniz, çalışma ortamınız, belki evcil hayvanlarınız ile ilgili konularda uzun zamandır bekleyen, detaylandırma ve organize edilecekleri organize etme zamanındasınız. Üstelik büyük resmi görmek için de zorlanmıyorsunuz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Aşk, çocuklarınız veya uğraştığınız hobi ile ilgili konularda uzun zamandır aklınızda olan konuları bir bir halletme, pratik çözümler bulma yani organize olma zamanındasınız. Ne güzel ki, bir yandan da büyük resmi görmekte zorlanmıyorsunuz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Aileniz, yuvanız, aile büyükleriniz ile ilgili uzun zamandır bekleyen çok detaylı işler var. Şimdi bunları sıraya koyma ve pratik şekilde hepsini halletme zamanındasınız ve bunları yaparken büyük resmi de rahatça görebiliyorsunuz. Sadece detaylarda boğulmuyorsunuz.
13 4