22 Mart 2016 günlük burç yorumları!

22. 3. 2016 Salı tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan) Birkaç görüşme sonra ikna olduğunuz konu, yakında size kolaylıklar sağlayacak. İşyerinizde herkesin her şeyini bilen tek kişisiniz. İnsanları dinlemeyi iyi bilmeniz ve ağzınızın sıkılığı, sizi sırdaş yapıyor. Bugün düşüncelerinizi kendinize saklamanız sizin için daha doğru olacaktır. Çevrenizde iyi tanımadığınız insanlar var.
12 1
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Becerikli olmasına beceriklisiniz fakat bazen küçük bir detaya takılıyor, bütüne bir türlü ulaşamıyorsunuz. Bugün yine önemsiz bir detayla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz. Bir süredir problem yaşadığınız bir konu çözüme kavuşup sizi sevindirecek. Bugünlerde bazı kararlarınızın öncesinde uzun, uzun düşünmenizde yarar var.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) İlginç kişiliğiniz ve kişiye özel, enteresan prensiplerinizle ilgi çekiyorsunuz. Hararetli bazı görüşmeler söz konusu. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor. İşyerinizde istediğiniz değişiklikler için uygun bir zaman. Yakın çevrenizdeki gelişmeler size beklenmedik şartlar getirebilir.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) İşinize yoğunlaşıyorsunuz. Bedensel yorgunluğunuz sık sık sağlıksızlık endişesi yaratıyor sizde. İş arkadaşlarınızla birlikte ileride sizi bayağı korkutan bir tarih var. Duygusal beraberliğinize, kendi bakışıyla olumlu anlamda tepki vermek isteyen ortak bir arkadaş ilişkiniz sizi kızdırıyor. Bazı davranışlardaki düzgün ve saygın niyetleri görebilmeniz gerekiyor.
12 4