23 Ağustos 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Satürn Mars kavuşumu! Pratik bir aksiyon almanız veya bir sorumluluk üstlenmeniz gereken zamanlar. Amacımızın olmasını istiyoruz ki, yönümüzü bulup ilerleyelim. Satürn Mars kavuşumunun, Antares yıldızı ile izdüşümsel kavuşumda olması ile de yorumlarsak, gereksiz cesaretlere yeltenmeye gerek yok. Sizi koruyacak strateji, bir amaca odaklanmak olacaktır. Alevlenecek bir pozisyonda bulursanız kendinizi, kül olmamak için ateşinizi kontrol edin. Hedefinize yürürken enerjiyi yakıt olarak kullanın! Harika bir gün dilerim.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar Uzak seyahatler konusunda, eğitim mevzusu olabilir, tanıtım, pazarlama ya da yabancılarla ilgili bir konuda gereksiz gözü karalık yapıp risk almamakta fayda var. Hedefinize odaklanın sadece.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Eşinizin geliri konusunda köprüleri yıkacak davranışlar sergilemek yerine, bir konuya yapıcı şekilde odaklanmak; mesela bankalarla ilgili bir işiniz olabilir, çok daha işe yarar olacaktır.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Eşinizle, partnerinizle, ortağınızla ilgili konularda gereksiz agresiflik veya cesaret sergilerseniz, hiç beklemediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. En mantıklısı eşinizle odaklandığınız konu üzerine gitmek.
13 4