23 Eylül 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ Bugün dikkatli olursanız, büyük bir fırsatla karşı karşıya geleceksiniz. Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Sadece, size yaklaşan fırsatları önceden sezebilmeniz gerekiyor. Duygusal yaşantınızı dengelemeniz ve tepkilerinizi saklamanız gereken bir gün.
12 1
BOĞA Yeni bir işe atılmak için çeşitli planlar yapıyor ve en uygun zamanı bekliyorsunuz. Tembel durmayı sevmediğiniz ve hareketli bir insan olduğunuz için sürekli bir koşuşturmaca içinde olacaksınız. Eksik değerlendirmelerle yöneldiğiniz olaylarda agresif tavırlara dikkat. Etkilendiğiniz insanlar, size her zaman kredilerini sunmayabilirler.
12 2
İKİZLER İşyerinizde bugün hiç ummadığınız insanlarla yakınlaşabilir ve yeni dostluklar kurabilirsiniz. Yalnız eski dostlarınızın değerini de unutmamak lazım. Onlara çok şey borçlusunuz. Bir arkadaşınızın sizin yakın ilginize ihtiyacı var. Bu yakınlaşmayı sağladığınızda, duyduğu bu ihtiyacın ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz.
12 3
YENGEÇ İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu yüzden el üstünde tutuluyorsunuz. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. Konuştuğunuz ve dertleştiğiniz insanlara biraz daha dikkat edin. Canınız sıkkın ve bunu paylaşmak istiyor olabilirsiniz.
12 4