23 Mart 2016 günlük burç yorumları!

23. 3. 2016 Çarşamba tarihi için burç yorumları neler diyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık bugün neler yaşayacak?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan) Küçük aksamalar yaşayacağınıza dair kimi ipuçları, sizi hafif tedirgin ediyor. Bugün bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bazı endişelerinizde sandığınız kadar sorun yaşanacak gibi görünmüyor. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir.
12 1
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Bir konuda, iş sahibi olan eski bir dostunuz destek olup sizi rahatlatacak. İş bağlantısı kurduğunuz biri gitgide sizde güvensizlik yaratıyor. Bağlantıyı koparma imkanını araştırıyorsunuz. İş yaşamınızda atılım yapmanız için her şey hazır. Biraz cesarete ihtiyacınız var. Size cesaret verenlerin görüşlerini dikkate almalısınız.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Birçok kişiyle sizin için verimli olacak diyaloglar kuracaksınız. Bu beraberinde iş yaşamınıza hareket getirecektir. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ya da hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Kararlı ve net yaklaşımlarla çalışmaya devam edeceksiniz. Girişimleriniz için doğru anı seçme yeteneğinizi en iyi şekilde kullanabileceksiniz. Daha çok spontan davranışlar göstereceğiniz bir gündesiniz. İş yaşantınızdaki önemli birinden önümüzdeki günlerde, kariyerinizi etkileyecek bir darbe yiyebilirsiniz. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermiyorsunuz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmanız yararlı olabilir. İletişimsel anlamda bazı sorunlar yaşayabilir ve kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.
12 4