23 Temmuz 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Hayaller mi, gerçekler mi? Ay Balık'ta olunca spiritüelliğe açık oluruz. Sınırları net, belli olan kararlar vermekte zorlanırız. Çünkü gerçekçi değil, idealist hissetme ihtiyacındayızdır. Bir süredir çeşitli hayat alanlarımızda hayaller mi gerçekler mi diye sorgulattıran Neptün, Satürn, Jüpiter t-karesi aktif ve Ay, Balık tetikleniyor. Ve bu gerginliği, stresi hissediyoruz. Merkezinizde kalacağınız dengeli, sevgi dolu bir gün dilerim.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar İzole olma ihtiyacındasınız, tembellik yapmak istiyorsunuz ama diğer taraftan kendinizi pek de rahat, huzurlu hissedemediğiniz bir gündesiniz. Yabancılar, uzak yerler, seyahat veya eğitim konuları sizi sıkan konunun sebebi olabilir. Gündeminizi hafif tutamaya çalışın.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Arkadaşlarınızla bir araya gelme, sosyalleşme ihtiyacındasınız ama bir türlü huzurlu bir akış yakalayamıyorsunuz. Sıkıldığınız konu eşinizin maddi kaynakları, krediler ve borçlar ile ilgili.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Kariyerinizle, işinizle, toplumsal imajınız ile ilgilenirken bir hayal kurmak isteyen siz, maalesef hayatın getirdikleriyle pek de rahat ve huzurlu bir günde değilsiniz. Eşinizin sizi kısıtladığını düşünüyorsunuz.
13 4