24 Ağustos 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Mars ve Satürn beraberler, Venüs Kiron ise karşıt! Sorumluluklarımızdan kaçamayacağız, özellikle de aylardır bekleyen işler şöyle üzerimize çullanmış gibi hissedebiliriz. Sanki bloke edilmiş kısıtlanmış gibiyiz. Gayet realist yaklaşıyoruz her şeye. Öyle son sürat iş halletmek de yok. Yani işleri hallederken biraz ağır çekim gibi. Ama şu an size aksiyon aldıran o enerji bugün zorlasa da, siz ileride mükafatını alırsınız. Bu yüzden şu sıralar, gerçeklere odaklanalım ve hedef odaklılıkla yapmamız gerekenleri yerine getirelim. Eğer siz enerjiyi idrak etmez, sabırsızlıkla ilerlemeye kalkarsanız zararlı çıkarsınız. Çünkü karışırsınız. Zaman, asker gibi titizlikle yapılacakları ele alma zamanı. Venüs Kiron karşıtlığı ile de ikili ilişkilerinizde size hayal kırıklığı hissi verecek deneyimler yaşayabilirsiniz.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar Yurtdışı alakalı işleriniz, yabancılarla planlarınız veya hukuki konularınızla ilgili sorumluluk almanız gerekiyorsa mutlaka alın. Yoksa gelişmeler canınızı sıkabilir. Çalışma ortamınızda olabilir ya da genel olarak sizden gizli gelişen bazı olaylar sizi rahatsız ederse takılmayın.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Krediler, borçlar, banka ile alakalı işleriniz veya partnerinizin maddi gelirleri ile ilgili konuları büyük bir gerçeklikle ele alma zamanı. Eğer öyle es geçerseniz zararlı çıkarırsınız. Aşk, çocuklar veya sosyal çevreniz ile ilgili kendinizi hayal kırıklığına uğramış hissediyor olabilirsiniz. Ama takılmamaya çalışın.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Partneriniz veya ortağınız ile ilgili olarak almanız gereken bir sorumluluk olabilir. Cesaretle alın o sorumluluğu, siz kazançlı çıkarsınız. Ayrıca yuvanız ve toplumsal imajınız açısından biraz hayal kırıklığı hissediyor olabilirsiniz.
13 4