24 Eylül 2016 günlük burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

KOÇ Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışabilirsiniz. Yine de yalnız çalışmaya ve çalışmalarınızı bugün paylaşmamaya dikkat edin. Çalışmanızı birçok gözden geçirmelere ihtiyaç duyacaksınız. Yeni ilişkilere, size uzatılan dost ellere açık olmalısınız. Bir ilişkinizdeki işbirliği, yeni katılımlarla başka anlamlar kazanabilir.
12 1
BOĞA İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız. Bugünlerde bazı kararlarınızın öncesinde uzun uzun düşünmenizde yarar var.
12 2
İKİZLER İş ilişkilerinizde bulduğunuz dostluklar içinizi ısıtıyor. Kariyeriniz açısından pek yararlı bir işyerinde olmamanıza rağmen son derece mutlu görünüyorsunuz. İlerleyen saatlerde bir görüşmeniz olacak. Bugün doğru olmayan bir takım haberler alabilirsiniz. Bu haberlere kulak asmayın. Çevrenizde sözüne güvenmemeniz gereken insanlar var.
12 3
YENGEÇ Bir koordinasyon sorunu yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini istiyorsunuz. İşyerinizde daha verimli çalışmanın koşullarını sağlamak için ikili bazı görüşmeler talep edeceksiniz. Uzun sürecek bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuk nedeniyle duygusal davranıp problem çıkartmamanız gerekiyor.
12 4