24 Temmuz 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Venüs Plüton 150 açısına dikkat edelim yeter! Güzel enerjili bir gün! Sabah Ay Balık'ta, Mars ile üçgen yapıyor. Pazar gününüzü evde oturmak için değil de içinde hareket aksiyon içeren bir programla değerlendirebilirsiniz. Uzun zamandır planlayıp girişmek istediğiniz ev işleri için de uygun bir enerji. 11:30 civarı Ay boşluğa giriyor ve 15:30 ‘da Koç’a geçene kadar önemli girişimler yapmayın. Koç’a geçen Ay ile hemen Ay Güneş üçgen etkisini hissediyoruz. İkili ilişkilerimizde cesur, işbirlikçiyiz ve enerji de akıcı. Sadece Venüs Plüton 150’si ile korkularınız tetiklenir veya kıskançlık gibi duygular hissederseniz, bu duygular sizin görmediğiniz bir alana işaret ediyor olabilir.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar ; Öğlene kadar eşinizin maddi kaynakları ile veya kredi borç konularını konuşabilirsiniz . 15.30 ‘dan sonra sabahtan hissettiğiniz yalnız kalma isteğinizin yerini hareket etme arzusu alacak. Çocuklarınızla veya sevgilinizle keyifli planlar yapabilirsiniz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Sabah erken saatlerde eşinizle sosyalleşeceğiniz bir plan yapabilirsiniz. 15:30’dan sonra evde kalıp, yalnız kafanızı dinlemek arzusunda olacaksınız. Partnerinizle de evde plan yapabilirsiniz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Bugün sabah saatlerinde işiniz ya da toplumsal imajınızla ilgili halletmeniz gereken şeyleri çok rahat halledebilirsiniz. 15:30’dan sonra yakın akraba, kardeşler, yakın çevrenizle kalabalıklar içinde hareketli planlar yapacaksınız. İkili ilişkiler de gayet yolunda olacak.
13 4