25 Ağustos 2016 günlük burç yorumları!

Astrolog Sibel Yarar Kargın’ın yorumuyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bugün neler yaşayacak?

Yapıcı olmayan konuşmalardan uzak durun! Ay İkizler'de bir güne başlıyoruz. Meraklıyız ve iletişimin arttığı bir gündeyiz. Antares kavuşumlu Satürn Mars birlikteliği ile Neptün Jüpiter arasındaki t-kare Grand Cross’a dönüşüyor bugün. Hayatımızdaki sıkışıklığı tolare etmek zor. Bugün mümkün olduğunda yapıcı olmayan diyaloglardan uzak duralım ve kendi merkezimizde kalalım.
13 1
Koç ve Yükselen Koçlar İletişinize ve sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Mümkün olduğunca öfkeli ve agresif ortamlardan uzak durmaya çalışalım. Yönetici gezegeniniz Mars'tan dolayı, kendinizi kötü hissetmeye karşın rahatlatıcı aktivitelere yer verin.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Parasal konularınız çok kritik. Özellikle bu konu ile ilgili sizi öfkelendiren konulardan uzak kalmanız gereken bir gündesiniz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Kendinizi kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde zorlanmamanızda fayda var.
13 4